Aika rientää

Hei.

Viime päivityksestä on aikaa. Kolmea päivitysta olen aloitellut, koskien menneitä presidentinvaaleja, tulevaa (?) sote-uudistusta ja menneitä parlamenttivaaleja tältä vuodelta.

Syystä tai toisesta jutut jäivät julkaisematta. Sote-uudistukseen palaan varmasti vielä näissäkin merkeissä ja syksystä lähtien Suomessa kiihtyy vaalikuume ja niihin antaakin ensitahdit tulevat Ruotsin parlamenttivaalit. Mielenkiintoisesti, Ruotsissa on parlamenttivaaleissa äänikynnys (4%, jonka alittavat puolueet eivät saa yhtään edustajapaikkaa). Onko Suomessa sellaista ollut koskaan? Mielestäni syytä olisi.

Kesällä on politiikassa hiljaisempaa. Kaupunginvaltuustot ja -hallitukset ovat tauolla, ulkomaiset politiikan valtaapitävät ovat tänään vierailleet Suomessa, vielä ilmeisen hyvissä merkeissä. Hyvissä merkeissä ja mitä parhaimmassa säässä alkoi myös SuomiAreena (https://suomiareena.fi/). Aion itsekin mennä käymään Porissa, ainakin Perussuomalaisten puoluepäivänä torstaina 19.7.2018. SuomiAreenassa on parisensataa paneelikeskustelua ja paljon muuta tapahtumaa tiedossa koko viikon ajan.

Syksyllä on tiedossa Perussuomalaisten puolueneuvosto Lahdessa lauantaina 1.9.2018. Sinne olemme menossa paikallisyhdistyksen porukan kanssa.

Hyvää kesää ja toivottavasti jaksan päivittää useammin blogia!

– Matias Mäkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *