Viime viikolla (vko 3) tapahtunutta

Viime viikko oli poliittisessa mielessä vauhdikas. Tiistaina 16.1. saimme Somerolle vieraaksi kansanedustajat Juho Eerolan ja Leena Meren. Torstaina 18.1. oli Lauran nimipäivä ja pidimme presidenttiehdokkaamme kunniaksi telttaa Someron torilla. Lauantaina 20.1. puolueen puheenjohtaja, Jussi Halla-aho, saapui Forssan torille pitämään puheen sekä tapaamaan kansaa.

Tiistai 16.1.2017 Someron Toritupa
Vieraaksemme saapuivat kansanedustajat Leena Meri ja Juho Eerola. Leena Meri on myös Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Juho Eerola on tällä hetkellä Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja.

Väkeä riitti paikalla ja keskustelu oli avointa ja vilkasta. Kiitos vielä kaikille paikalle ilmautuneille sekä tietysti kansanedustajillemme! Kiitos myös Someron Perussuomalaisten puheenjohtajallemme Kirsti Kurjelle! Alla kuvia tapahtumapaikalta, sekä lehtijuttu.

Torstai 18.1.2017 Someron tori
Torstainan ohjelmassa oli yhteisesti kaikkien Perussuomalaisten paikallisosastojen kanssa sovittu telttapäivä Lauran nimipäivän kunniaksi. Tapahtumapaikalla kävi mukavasti väkeä ja nimipäiväkahvien kylkeen sai lisäksi pullaa ja makkaraa grillistä. Olimme teltalla klo 17 eteenpäin vajaa kaksi tuntia. Alla kuva tapahtumasta.


Lauantai 20.1.2017 Forssan tori
Perussuomalaisen puolueen puheenjohtaja saapui Forssan torille lauantaina ja oli koko kansan tavattavissa. Jussi Halla-aho piti selkeän puheen maailman menosta ja hänellä riittikin kahvinjuonnin lomassa monta juttukaveria ja kuvienottajaa. Kiitokset vielä Forssan Perussuomalaisille tapahtuman järjestämisestä! Kuvia tapahtumasta alla.


– Matias

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *